Benny Labiese

Mitchell Essers
14 oktober 2020
Eric Geurts
14 oktober 2020

Benny Labiese

Hallo, mijn naam is Benny Labiese geboren in 1958 en woonachtig te Grimbergen in België. Na een ernstig ongeval tijdens het paardrijden te zijn overkomen, zocht ik energie om alles te boven te komen. Tijdens mijn verblijf in de revalidatiekliniek mocht ik ervaren dat massage mij opnieuw energie leverde. Hierdoor ging ik mij meteen beter voelen. De interesse voor de massagewereld was ontstaan.

Na mijn revalidatie heb ik mij ingeschreven bij Syntra voor een cursus van cosmetisch masseur. Het anatomie gedeelte van deze cursus werd gegeven door een osteopaat die mij de interesse opwekte voor de Traditionele Chinese Geneeskunde. Hierdoor ben ik een cursus meridianenleer gaan volgen. De energiestroom binnen ons lichaam was mij meteen duidelijk, terwijl de westerse geneeskunde hieraan voorbijgaat. Binnen de TCM (Traditional Chinese medicine) volgde ik dan ook cursus voor Chinese hoofd- hals- en schoudermassage, Moxa-therapie, Tiu-Na en Cupping.

Momenteel volg ik cursus van causale voetreflexologie.

Verder geef ik relaxatiemassage, Lomi lomi-massage (Samudra), Hot stone massage en sportmassage.

Translate »