Eric Geurts

Benny Labiese
14 oktober 2020
Cindy Hoeben
14 oktober 2020

Eric Geurts

Mijn naam is Eric Geurts en ben geboren in mei 1970. Als kind zijnde leeft het spirituele in mij voort . Op ongeveer mijn 23e ben ik een Praktijk gestart in alternatieve geneeswijze en heb daar vele opleidingen in gevolgd . Er kwam een bijzonder moment dat ik cultuur muziek wilde gaan maken. Al in het begin was ik gefascineerd door de didgeridoo. De klank is oneindig en heeft iets magisch.

Ik heb het geluk gehad dat ik een geweldige leraar en didgeridoo maat / spirituele vriend daar in tegen ben gekomen waar ik veel van heb mogen leren, en wij veel van elkaar hebben kunnen leren op het gebied van de didgeridoo en spirituele ervaringen.

Vrijwel in de zelfde periode zijn we ceremonies gaan houden die we vele jaren gedaan hebben zowel binnen als buiten in de natuur “dream time healing ceremonies”. In deze periode heb ik ook heel wat jaren een praktijk gehad op het gebied van klankhealing in een uitgebreide vorm. Ik heb behandelingen gedaan van mentaal tot emotioneel, tot fysiek, tot zwaar gehandicapten.

Ik ben dankbaar voor alle ervaringen die ik heb mogen opdoen. Enige tijd heb ik een adempauze genomen, waarna ik op een nieuwe manier de spirituele klanken weer ben gaan oppakken. Heden ten dagen maak ik eigen opnames met diverse fluiten, percussie, snaarinstrumenten, shrutiebox, didgeridoo.

Ik speel didgeridoo in diverse stijlen en maak gebruik van een looping systeem als ik alleen speel. Zelf ben ik een liefhebber van de diepere en meditatieve stijlen. Ik heb een geheel eigen stijl in de muziek die ik maak. Tevens verzorg ik zelf mijn eigen opnames betreffende beeld en geluid. Ik heb een fulltime baan, en voor de hobby geef ik didgeridoo les en ben ik beschikbaar als gastspeler.

Meer informatie over mij is te vinden op www.spiritsounds.top

Translate »