Martin van de Pas

Jan Smeets
14 oktober 2020
Mitchell Essers
14 oktober 2020

Martin van de Pas

Visie workshop – Jou leven als een canvas

In deze workshop krijg je een praktisch voorproefje van hoe krachtig een visie kan zijn in je leven. Met de belangrijkste vraag; Wat voor leven wil jij creëren? Onderzoeken we hoe een connectie maken met je verlangen en het formuleren van je intenties je leven kan transformeren.

Ik combineer verschillende perspectieven; Strategie, psychology, law of attraction, wetenschap, spiritualiteit, en persoonlijke ervaring in mijn eigen manier van visie formulatie. De workshop is vooral een opzet om verantwoordelijkheid terug te nemen voor je leven, en is een fundament vanuit waar je structuren kan creëren die permanente verandering in staat stellen.

Translate »