Mitchell Essers

Martin van de Pas
14 oktober 2020
Benny Labiese
14 oktober 2020

Mitchell Essers

Mitch.

Meditation, Nutrition & Coaching.

“ I took the road less traveled and that has made all the difference”

Mijn naam is Mitchell Essers, geboren in Maastricht, getogen in Maastricht en uitgevlogen naar vele andere steden. Na mijn studies in sport, gezondheidswetenschappen en bedrijfskunde ben ik vertrokken op wereldreis. Tijdens mijn reizen heb ik vele inwijdingen en wereldse ervaring mogen opdoen. Nu ben ik terug in mijn geboorte stad Maastricht en ga ik mijn ervaring, kennis en kunde delen.

De hoger bewustzijn trainingen die ik aanreik vinden hun anker in het Christus-bewustzijn, de weg van het hart. De trainingen zijn een mix tussen westerse sportwetenschap, oosterse vormen van (bewegings)meditatie en Christelijke devotie. Het Heilig Hart (Sacre Coeur) van Moeder Maria en Jesus Christus is de gouden leidraad voor datgene ik aanbied. De diepgewortelde spiritualiteit vanuit mijn Katholieke geboorte geloof is en blijft het anker in deze turbulente en vlotte maatschappij. Ik ga jou uitnodigen om via yoga, meditatie en devotie de weg naar jouw hart te bewandelen zodat je vanuit jouw hart kunt gaan leven. Het hart spreekt….. luister jij?

Ben jij oprecht geïnteresseerd om via het heilig hart van Moeder Maria en Jesus Christus in verbinding te komen met jouw eigen heilig Hart, dan ont-moet ik je graag op USE-Maastricht voor een kennismaking, yoga-sessie of simpelweg hartelijke begroeting.

Voor de yoga sessie om 10:00 is het nodig dat je een eigen yoga-mat meeneemt, de zonnegroet kent, het “Wees gegroet” kent en het “Pater Noster” vanuit je hart kunt meezingen. Onderstaand kan het “Wees gegroet” en het “Pater Noster” worden gelezen en geleerd.

 

“Volg je hart, want het klopt”

Wees Gegroet (NL)

Wees gegroet Maria
Vol van genade
De Heer is met U
Gij zijt de gezegende onder de vrouwen
En gezegend is Jezus,
de vrucht van uw schoot.

Heilige Maria
Moeder van God
Bidt voor ons zondaars
Nu en in het uur van onze dood.

Amen.

 

Ave Maria (Latijn)

Ave Maria
Gratia plena
Dominus tecum
Benedicta tu in mulieribus
Et benedictus fructus ventris
tui Jesus.

Sancta Maria
Mater Dei
Ora pro nobis peccatoribus
Nunc et in hora mortis nostrae.

Amen.

Onze Vader

Onze vader, die in de hemel zijt,
Uw Naam worde geheiligd,
Uw Rijk kome,
Uw wil geschiede
op aarde zoals in de hemel.

Geef ons heden ons dagelijks brood
en vergeef ons onze schuld,
zoals ook wij aan anderen
hun schuld vergeven
en leid ons niet in bekoring,
maar verlos ons van het kwade.

Amen.

 

Pater Noster (Latijn)

Pater noster, qui es in caelis,
sanctificetur Nomen Tuum,
adveniat Regnum Tuum,
fiat voluntas Tua,
sicut in caelo, et in terra.

Panem nostrum cotidianum da nobis hodie,
et dimitte nobis debita nostra,
sicut et nos dimittimus
debitoribus nostris,
et ne nos inducas in tentationem,
sed libera nos a malo.

Amen.

 

Translate »