Ukimah Plumer

Ibou Ndongue
14 oktober 2020

Ukimah Plumer

Mijn naam is Ukimah Plumer

Mijn missie is om jou te ondersteunen om meer vanuit je hart/ziel te leven en minder vanuit je hoofd/ego te leven.

Ik ben een intuitieve coach die jouw wilt ondersteunen met het loslaten van oude denkpatronen,bagage en verwijten naar jezelf en anderen toe

Mijn sessies zijn nooit hetzelfde. Ik laat mij leiden door mijn/jouw gidsen en aan de hand van jouw vraagstelling gaan we aan de slag.

Ik ben al heel mijn leven sterk intuitief maar sinds drie jaar nu ik begrijp ik mijzelf beter.

Na veel wikken en wegen over wat ik met mijn gaves wilde doen, heb ik de knoop doorgehakt en de keuze gemaakt om een soul coach te worden. Ik merkte om mij heen dat veel mensen heel sterk vanuit hun hoofd leven en minder vanuit hun ziel waardoor men steeds meer in depressie/burn out raken. Naast soul coach heb ik een diploma voor Doktersassistente.

Ik verwelkom jullie graag op zondag 7 Oktober 2018 bij USE Maastricht.

Great Ra’sings.

Mw Plumer.

Translate »