USE

USE is voortgevloeid uit de Spirituele Beurs die altijd gehouden werd op de eerste zondag in oktober.

USE is een evenement dat verbindt en staat voor Universeel Spiritueel Evenement. Dit evenement keert jaarlijks terug op de eerste zondag van de maand oktober.

De verbinding met jezelf is de belangrijkste essentie waar Spiritualiteit voor staat!

Dit jaar staat het evenement wederom in het teken van het verstaan van de "Language van de Body". Waarbij de aandacht gaat naar fysieke activiteit maar ook Mindfulness d.m.v. het volgen van workshops die een bijdrage leveren aan de geestelijke en lichamelijke balans.

USE heeft gekozen voor een zeer gevarieerd dagprogramma van 10.00 - 18.00u.

De kosten voor dit evenement bedragen € 5,- per persoon en kunnen zowel online via onderstaande ticketlink als ook aan de kassa op de dag zelf gekocht worden.

Voor het volgen of bijwonen van elke workshop vragen wij een vergoeding per persoon per workshop.

Scroll verder omlaag voor meer informatie over de lokatie en workshops die gegeven worden.

WORKSHOPS

PROGRAMMA 2020

Het team van USE heet een ieder van harte welkom!

Een zeer gevarieerd programma aan workshops die verzorgd worden door zeer erkentelijke begeleiders.

Van 10.00-18.00u kan men terecht voor de workshop waar de voorkeur naar uitgaat.

Op alle diplays van het MECC staan ook het schema van de desbetreffende workshop inclusief tijdsindeling afgebeeld.

Dit jaar wordt het evenement gehouden in een viertal zalen binnen het MECC gebouw. Vanaf de hoofdentree bij wordt u middels bewegwijzering begeleid naar de zalen.


TICKETS

Tickets zijn op twee manieren te verkrijgen: online of aan de kassa.

Online kunt u hieronder uw tickets kopen of bestellen. Na de bestelling en eventuele keuze voor directe betaling van het ticket ontvangt u een bevestiging met daarin een ticket-code als entreebewijs voor het USE evenement. Bij de ingang op de dag van het evenement zelf ontvangt u na controle en volledige betaling uw armbandje.

Omdat we onze entreeprijs zo laag mogelijk hebben gehouden vragen wij een kleine vergoeding van 2 euro per persoon per workshop.


BENODIGHEDEN

In het algemeen is het aandoen van comfortabele kleding een pré. Voor de specifieke workshops zijn onderstaand nog extra benodigdheden vereist.

Yoga

Yogamatje (meditatie)kussen Dekentje Comfortabel zittende kleding Blote voeten

Tai Chi

  • Tai chi schoentjes
  • Sokken of blote voeten

OVER ONS

USE is voortgevloeid uit de Spirituele Beurs die altijd gehouden werd op de eerste zondag in oktober. Eerst gedurende vijf jaar van 1999 t/m 2003 en pas na tien jaren weer in 2013.

De Spirituele Beurs is ontstaan vanuit de massagepraktijk 'Integrale Massage Iris' en had als doel standhouders en bezoekers met elkaar in verbinding te brengen. Door deze verbinding konden therapeuten, coaches, en spirituele begeleiders zichzelf en hun werk promoten. Een breed scala aan mogelijkheden die bijdroegen aan de balans tussen geest en lichaam. Want daar draaide het toen en ook nu om in de praktijk van Integrale Massage Iris .

www.integralemassageiris.nl

In 2014 besloot Iris Stomp de oprichtster van deze beurs het concept helemaal te gaan veranderen zodat het ook beter met de tijd meedraaide.

De naam werd omgezet naar USE en het programma kan elk jaar aangepast worden aan de essentie van de huidige tijd. Verschillende thema's komen dan aan de orde.

Een ontmoetingsplek waarbij mensen met elkaar in verbinding gebracht worden met als doel zichzelf maar ook anderen duidelijk te zien. Een plek waar iedereen gericht is op een gezond, gelukkig en wijs leven.


CONTACT & LOCATIE

Translate »