ENERGETISCHE HEALING


 

Door mijn werk als massagetherapeut heb ik al mijn persoonlijke emoties kunnen doorgronden en onderzoeken. Hierdoor ontwikkelde ik mij tot een Massage en Healing coach zowel voor mijzelf als ook voor anderen. Ik trad in het voetspoor van mijn dochter Zippora en ben in 2021 geïnitieerd in de Magnified Healing. Mijn leraar hierin is Garra Blue Dragonfly.

Nu combineer ik deze Magnified Healing waarbij ik mij verbind met de energie van de Allerhoogste God van het Universum in mijn huidige massagewerk. Daarnaast is het ook mogelijk om een volledige Energetische Healing sessie bij mij te ondergaan. Deze sessie duurt ruim 99 minuten en kost € 99,- Ik zal in de Healing mij laten begeleiden door de energie van mijn ziel en het Alomvattende licht. Dit met als doel dat de natuurelementen binnen het menselijke lichaam (aarde, water, lucht en vuur) weer in balans kan worden gebracht en de lichtstroom optimaal geactiveerd wordt. Hiermee is de Healing in gang gezet. Bij het maken van een afspraak wordt onderling alles besproken wat nodig is om te weten.


 

De ruimte die men zichzelf geeft, geeft ruimte om zichzelf te zijn. Dan komt de verbinding tot stand die alles met elkaar verbindt.


GEEF JEZELF EEN MOMENT VAN ONTSPANNING
BOEK NU JE SESSIE!