INTEGRALE MASSAGES IRIS

 

De Integrale Massage is een klassieke vorm van masseren.Men maakt gebruik van verschillende technieken zoals:

Stretch (uitrektechniek);

Stroking (uitstrijktechniek);

Acupressuur (drukpuntmassage);

Rebalancing (het terug in balans brengen van het lichaam);

Huidrollen (het rollen van de huid tussen duim en vingers);

Ademhalingstechnieken

Deze technieken zorgen voor plaatselijke ontlading van de spanning binnen de spieren en voor een goede doorstroming van de energie in het lichaam.

€ 65

ONTSPANNINGS MASSAGE


Een ontspanningsmassage duurt circa een uur. Het is de gehele integrale massage met gebruik van massageolie en verschillende technieken voor volledige ontspanning.

€ 145

DIEPTE MASSAGE


Dieptemassage is een twee uur durende, heel intense en speciale vorm van massage voor mensen die daar voor openstaan. Kenmerkend: verschillende massagetechnieken, warmte en energetische behandeling.


€ 45

HOOFD, NEK, SCHOUDER MASSAGE


Hoofd-, nek- en schoudermassage is een deelmassage afgeleid van de ontspanningsmassage. Kan uitgebreid worden met rug-of voetmassage.

€ 50

HOOFD, NEK, SCHOUDER, RUG MASSAGE


Hoofd-, nek-, rug en schoudermassage is een deelmassage afgeleid van de ontspanningsmassage. Kan uitgebreid worden met een voetmassage.

€ 55

HOOFD, NEK, SCHOUDER, VOET MASSAGE


Hoofd-, nek-, schouder en voetmassage is een deelmassage afgeleid van de ontspanningsmassage.

vanaf € 50

THERAPEUTISCHE BEHANDELINGEN


Door fysieke overbelasting van de spieren kunnen zenuwbanen bekneld raken. Deze therapeutische massage werkt preventief en verlichtend.

vanaf € 40

VOET MASSAGE


Een voetmassage is vooral bedoeld voor degene die lange tijd staand werk verrichten, veel lopend werk doen of gewoon veel van hun voeten vergen zoals sporters.

€ 40

BABY MASSAGE


Babymassage helpt zowel de baby als ook de ouder om een vertrouwensband met elkaar op te bouwen.

€ 55

GEVOELS CONCENTRATIE


Gevoelsconcentratie is een combinatie van meditatie en spiritueel consult. Het is een gevoelstraining met spirituele uitleg.

€ 55

MEDITATIE en SPIRITUEEL CONSULT


Een meditatie of spiritueel consult kunt u goed combineren met diverse massages. Het geeft meer inhoud aan de massage wat betreft het geestelijk deel daarvan.


€80

CADEAUBONNEN


Cadeaubonnen zijn voor al deze mogelijkheden verkrijgbaar

€ 440

CURSUS


De Integrale Massage cursus is een overdracht van de massagetechnieken in combinatie met de gevoelstraining. Na afloop van deze tweedaagse of tienweekse cursus ontvangt men een certificaat als bewijs van deelname.


€ 80

MASSAGE OP LOCATIE


Massage op locatie biedt de mogelijkheid tot het krijgen van een ontspanningsmassage aan huis, in hotel of bedrijf binnen een straal van ca. 25 km rond Maastricht. Het is bedoeld voor mensen die gehandicapt zijn of op andere wijze hun huis niet kunnen of willen verlaten maar ook voor hotelgasten of personeel van bedrijven.