OVER RISJE

Over Risje

Risje is een gloednieuw merk met een boodschap.
Risje staat voor de vrijheid van het innerlijk kind. Wanneer het ‘kind in onszelf’ vrij is, zal het altijd een weg van vrijheid willen bewandelen door het leven. Dan zoekt het uit zichzelf de weg van harmonie op. Want vrijheid staat voor harmonie en balans.
Het kind dat van binnen vrij is, kan relativeren en draagt verantwoordelijkheid over zichzelf en durft de confrontaties met de eigen emoties aan te gaan zonder de schuld bij anderen te zoeken of te laten. Risje kan zichzelf helen en gezond houden.

Niet elk kind krijgt de kans om zichzelf te bevrijden. Want niet elk kind bevindt zich in de omstandigheid om zichzelf te bevrijden. Daarom is Risje er ook voor anderen.
Risje helpt alle innerlijke kindjes te bevrijden omdat zijzelf al vrij is en weet hoe het werkt.
Risje kan anderen helpen om zichzelf te zien en te helpen wanneer het hen zelf nog niet lukt.
Risje verovert de wereld zodat haar wereld ook helemaal in harmonie en balans is.

Risje is een merk met een boodschap.
Van dit merk wordt er van alles uitgegeven en verkocht. Dit varieert van boeken tot textiel, speelgoed en accessoires. Maar ook allerlei producten in alle kleuren en geuren. Dit omdat Risje gelooft in alle kleuren en soorten.
Risje is er voor iedereen en in alle soorten en maten verkrijgbaar en van zeer goede kwaliteit. Risje wil een eerlijke bijdrage leveren aan het innerlijk en uiterlijk welzijn van de mens.

Risje ziet het leven als een film waarin ze zelf ook meespeelt. Ze heeft de hoofdrol in haar film. En ieder ander persoon die ook in haar film meespeelt, is een figurant. Maar deze figurant heeft een heel belangrijke boodschap n.l. haar te spiegelen. Haar te laten zien wie of wat ze zelf is.
In ieder mens zit er een Risje. Risje helpt iedereen om haar of zijn eigen Risje te vinden of te zien.

Van Harte Welkom in de wereld van Risje.com

Bekijk hier mijn winkel


Translate »